Persbericht Rhinos Rugby Oudenaarde


De senioren van de Rhinos is een mix van ervaren spelers en een sterke opkomende jeugddelegatie. Met deze mix slaagden zij er in om afgelopen seizoen de Play-Offs te behalen. Wie mee wilt gaan in een verhaal van verjonging en opbouw naar hogere sportieve doelstellingen, blijft best even hangen…

Gezochte profielen :

1. T3 – Lijncoach senioren (M/V) :
De Rhinos beschikken over een sterke en hoog getalenteerde selectie aan back-spelers. Ze zijn hierbij op zoek naar een trainer die de technische skills en kennis kan overbrengen om hen naar een hoger niveau te brengen.

2. U18 hoofdcoach (M/V) :
Met een grote delegatie aan U16-spelers die overgaan naar de U18, wil de club inzetten op de ontwikkeling van deze groep. Meerdere spelers werden geselecteerd voor de Vlaamse Selectie, wat aantoont dat deze delegatie geen gebrek heeft aan talent. De Rhinos zien D1 met de U18 in de komende jaren dan ook als een realistische doelstelling.

Hebben jullie interesse of kennen jullie iemand die binnen dit profiel past, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Rhinos. Dit kan door te bellen naar +32 474 68 66 89 of via mail aan sport@rugby-oudenaarde.be.