Persbericht van Belgium Rugby


Jannie Haek, CEO van De Nationale Loterij, is enthousiast : “De Nationale Loterij is zeer tevreden met het versterkt partnership met Belgium Rugby en met name de status van official partner & hoofdsponsor op de truitjes van de nationale ploegen onder het merk Lotto. Bij Belgium Rugby vinden we sterke waarden terug die wij steunen en een ambitie om ook sportieve successen te boeken. En als de Nationale Loterij, is dit een deel van onze missie.”

“Belgium Rugby en De Nationale Loterij zijn partners sinds het begin van 2020. De versterking van dit partnership is een erkenning voor onze goede samenwerking en een gigantische boost voor de evolutie van rugby in België. Wij wensen De Nationale Loterij dan ook te bedanken voor hun vertrouwen. Het laat ons toe de ingeslagen weg van professionalisering van onze nationale ploegen verder te zetten” vertelt Michiel Leysen, Vice-voorzitter & commercieel verantwoordelijke van Belgium Rugby.

“Als Federatie proberen wij een structuur uit te bouwen die de groei van rugby in België kan garanderen. Het langdurige engagement & de financiële steun van De Nationale Loterij laten ons toe om hierin verder te investeren en vertrouwen te hebben in de toekomst”, aldus Salvatore Zandonà, Voorzitter van Belgium Rugby.

Lotto zal voor het eerst te zien zijn als hoofdsponsor op de truitjes van de Black Devils tijdens hun internationale wedstrijd tegen Canada op zaterdag 13 november in het Nelson Mandela Stadium.