Persbericht
Na een uitdagende periode van drie jaar in de eerste divisie, heeft Oudenaarde vorig jaar opnieuw adem kunnen halen in de tweede divisie. Met een hernieuwde staf en een visie voor ogen, is het team vastberaden om terug te keren naar de top en competitief te zijn als nooit tevoren. Antonio Fernandez zal hierin worden geflankeerd door Simon Pilaert en Jake Meredith.

Met een mooie speelcarrière bij diverse Spaanse eerste-divisie-teams, evenals ervaring in Australië en Engeland, is Antonio Fernandez een waardevolle aanwinst voor het team. Hij heeft ook zijn vaardigheden als coach bewezen tijdens zijn tijd bij Dendermonde en als coach van het Belgische U17-team.

"Ik ben ontzettend enthousiast om Oudenaarde te coachen en nauw samen te werken met alle betrokkenen," zegt Fernandez. "Samen kunnen we een levendige rugbycultuur creëren waar succes op en naast het veld hand in hand gaan. Ik zal mijn kennis, ervaring en leiderschap ten volle inzetten om de Rhinos weer te laten schitteren."

Oudenaarde Rugby Club is ook op zoek naar versterking in hun spelerskern. Spelers die klaar zijn voor een geweldig avontuur in de tweede divisie, met een ondersteunende omgeving, worden uitgenodigd om contact op te nemen met martijn.bauters@rugby-oudenaarde.be.

Met het binnenhalen van Antonio Fernandez neemt Pieter Feys, voormalige hoofdcoach en sportief coördinator nu ook helemaal afscheid van de Rhinos. “Met Antonio aan het roer kijken de Rhinos vol vertrouwen naar de toekomst. Samen zullen ze bouwen aan een competitief team en een bloeiende club. We zien elkaar zeker nog terug !”