Persbericht Rugbyclub Lokeren


Er wordt geopteerd om zoveel mogelijk terug te gaan naar de oude waarden. De drie belangrijkste waarden voor het nieuwe bestuur zijn Passie, solidariteit en Respect.

De trainingsdagen veranderen naar dinsdag en donderdag, nog steeds van 20 tot 22 uur. De wedstrijden gaan telkens door op zondag. De terreinen aan de Heilige Geestmolenstraat liggen klaar. Voor de wedstrijden werken we nog steeds samen met de kantine van FC Daknam, maar in de loop van het jaar wil RC Lokeren een eigen club lokaal of clubhuis oprichten. Hierover zijn de onderhandelingen in volle gang.

Om nog verder te kunnen groeien organiseert Lokeren op 20 augustus, tijdens de eerste training ook zijn eerste initiatiedag van het seizoen. Iedereen die interesse heeft, jong of oud, ervaring of zonder ervaring, man of vrouw is uitgenodigd om even van deze sport te komen proeven. Ben je als speler iets meer ervaren, een tijdje gestopt of gewoon toe aan een nieuwe sportieve uitdaging, ook dan ben je meer dan welkom om samen terug naar de essentie van het spel terug te keren.